😊 Kedves energiáival éppen összehangolódó Lélektársam! 😊
Szeretettel köszöntelek Révász Péter egészség és természettudatos táplálék készítői mivoltomban!

Nagy megtiszteltetés és boldogság számomra, hogy – Buzsáki Dórival és Csizmadia Nórival közösen – az idei készülő egészség- és természettudatos energiákkal átitatott, vegán ételek-italok készítésének egyik felelőse lehetek!

Annak köszönhetően, hogy az általam képviselt táplálék készítési struktúra is bekerült e fesztivál lehetőség tárába, az idén tán az eddigieknél is több szintű tudatosság energiájával találkozhattok az általunk kínált ebédek és vacsorák választékában.
A MAGfesztivál hétfőtől vasárnapig terjedő időszaka, melybe idén egy ilyen energiaciklus harmonikus, dinamikus, szeretetteljes, pozitív teremtő felépítéséhez illeszkedő energiatáplálkozás tudatosítása is hozzá épül.

Ez az energiaciklus hét – ránk folyamatosan komoly hatást gyakorló – égitest energiáihoz való kapcsolódást is jelent.
Ha ezen hét égitest energiájára – a hozzájuk energetikailag leginkább illeszkedő napokon – tudatosan ráhangolódunk, akkor sokkal hatékonyabban tudjuk segíteni életfolyamunk harmonikus áramlását, egymással és a természettel magasabb szintű, összehangoltabb kapcsolódását, egészségtudatos létállapotunk megteremtését, fenntartását is. Egy ilyen hét napos energiaciklus harmonikus rendben zajló, tiszta energiájú, szabadon áramló, első (hétfői) napján egyfajta teremtés létrehozásának lehetőségét kínáló gondolat és érzelem csomaggal kapcsolódhatunk és hangolódhatunk össze leghatékonyabban lelkünkben.
A hétfői napon egy olyan teremtési ciklus folyamatának képalkotására érdemes koncentrálnunk, mely a hét többi napjának megvalósítási lehetőségeit, a természet harmonikus, körfolyamat rendjét, annak minden fontos részelemét, összetevőjét figyelembe veszi.
Ahhoz, hogy ez jól működő, szabadon áramló folyamatot eredményezzen, a Hold fehér szín dominanciájú, nőies minőségű, befogadó, későbbi kiáradást segítő energiájával érdemes tudatosan, letisztultan kapcsolódnunk.
Ebben segít bennünket az, ha ezen a napon minél több fehér színű, egyszerű összetételű táplálékot fogyasztunk – gabonaként leginkább rizst tartalmazva.
Az így megszületett, letisztult teremtői kép a másnapi (keddi) kirobbanó, tüzes, férfias, Mars energiával társulva – gabonaként árpát fogyasztva – segíthet bennünket leginkább a megvalósítás útjára lépnünk.

Ha meg van a kedden kellő intenzitással, természettudatossággal – és persze jó adag szeretetteljességgel is fűszerezetten – útjára indított, aktív teremtő energia, akkor szerdán az Ég és Föld összekötődését szimbolizáló – a növények klorofillja által is képviselt – zöld megannyi árnyalatához, gabonaként pedig leginkább köleshez és a Merkúr bolygóhoz is kapcsolódó energiája segít bennünket leghatékonyabban harmóniába rendeződnünk a bennünk élő számos személyiséggel és környezetünk sokszínű forgatagával.

A hétfőn képként megalkotott, kedden aktivizált, szerdán pedig égi és földi szinten kiegyensúlyozott, heti ciklusú teremtői energiáink – legideálisabb esetben – csütörtökön érik el csúcspontjukat, így, ha ezen a napon a Jupiter bolygó energiájával, gabonaként rozst fogyasztva, a sárga szín árnyalatainak rezgés energiáival kapcsolódunk, akkor már ezen a napon megtapasztalhatunk egyfajta teljesség érzését is.
Pénteken a csütörtökön kiteljesedetté vált teremtési csomagunk férfias, erőteljességet sugárzó energiáit a Vénuszi, nőies, lágyabb energiákkal kapcsolódva, pasztell színű – gabonaként leginkább zabot is tartalmazó, minőségi energiatáplálékok fogyasztásával, belégzésével, vizualizációjával tudjuk finomra hangolni.
Szombaton a hét addigi napjain való sokféle energiaminőséggel kapcsolódó teremtési ciklusunk során energiarendszerünkbe került szennyeződések, belső harmónia állapotunk teremtését, fenntartását gátló energiák kidolgozását, feldolgozását segítő, sötétebb, hidegebb színű, gabonaként kukoricát is tartalmazó, szaturnuszi energia táplálékokkal, energiamunkákkal tudjuk a leghatékonyabban végezni.
Egy ilyen szinten felépített, tudatosan táplált, heti energiaciklus vasárnapi, utolsó, Napunk testet-lelket melengető – gabonatáplálékként főként (őstönköly) búzából készült ételekkel táplált – napján egy kiteljesedett, megelégedettség energiáját sugárzó energiaminőséget magunkban hordozón tudunk családunkkal, barátainkkal szeretetteljesen, boldogan kapcsolódni, élvezni emberi létünk és a természet megannyi értékét, minden létező egyedi csodáját.

Mint az előző sorokból is érzékelheted: számomra rendkívül fontos, hogy a fizikai táplálékként elfogyasztott étel, ital ne csak fizikai szinten adjon nekünk elegendő és megfelelő minőségű, természetes táplálékot, hanem földi életünk minél szélesebb skálájú tapasztalását, megélését segítse összehangolni önvalónkkal, a természettel és egymással.
Ha szeretnéd ezen összehangolódást segítő lehetőségtárnak többféle aspektusát, önvalódra hangolható összetevőit mélyebb szinten megismerni, akkor nagy szeretettel várlak a fesztiválon egészség- és természettudatos táplálékkészítő workshopomra is!
Ha pedig úgy érzed, segíthetek neked egészség- és természettudatossá formálódó táplálkozásod folyamatának alakításában, akkor szeretettel várom leveled a termeszetfia@gmail.com email címemen!