Elvonulások

MAGÉLET elvonulás

2023. október 20 – 2023. október 23.

Kincsek Völgye

Az októberi hosszú hétvégén a tudatos életvezetésre hangolódunk, amely önMAGunk megismerésén, az egészséges életmódon és a természettel való fenntartható együttélésen alapul. Szellem-lélek-test harmóniájára fókuszálunk, arra, hogy hogyan éljünk úgy, hogy a gondolataink, a beszédünk és a tetteink összhangban legyenek azzal, ami a valódi szándékunk az életünkkel.

A programban tisztító meditációk és oldások, jóga és egyéb mozgásgyakorlatok, tematikus beszélgetések életmódról, táplálkozásról, fenntarthatóságról, közös vegán ételkészítő workshop és kirándulások szerepelnek. Esténként tábortüzes örömzenéléshez is lehet csatlakozni 🙂

Október 20-án pénteken 18.00-kor kezdünk (érkezés 16.00-17.30 között!), és október 23-án hétfőn 16.00-kor zárunk. Az eseményen csak teljes egészében lehet részt venni, mert egy egységet képez a program. Elhelyezés: 2 ágyas szobákban és egy 15 fős jurtában.

Az elvonulást vezeti: Szentgyörgyi Barbara és Szentgyörgyi Horváth Zoltán, a MAGÉLET alapítói és a MAGfesztivál szervezői.

RÉSZVÉTELI DÍJ

amely tartalmazza a szállást, az összes programot és a napi 3 vegán étkezést (az ételeket Varga Éva Izabella vegán szakács készíti):
– 74.000 Ft. jurtában alvással, 79.000 Ft. szobában alvással.

JELENTKEZÉS

– Emailben az info@magelet.hu címen
– Helyedet 30.000 Ft. előleg átutalásával biztosíthatod az alábbi bankszámlára: Szentgyörgyi Horváth Zoltán: 10700323-38823602-51100005 (Közleménybe a lakcímed és az email címed írd be légy szíves, hogy tudjunk rá számlát írni és küldeni!). Kérjük a fennmaradó összeget a helyszínen készpénzben egyenlítsd ki.
– Aki szeretne telekocsizni (akár betársulna utasként, akár vinne utasokat), kérjük, jelentkezéskor jelezze, és segítünk összehangolni az utazókat!

MIT HOZZ MAGADDAL?

– Öltözet: Kényelmes ruha, sportcipő, réteges öltözet és vízhatlan kabát a kinti sétákhoz.
– A gyakorlásokhoz polifoamra vagy jógamatracra, valamint ülőpárnára lesz szükséged. Érdemes egy takarót is hozni, amely meditáció közben jól jöhet, különösen a kinti programoknál, mert ha az időjárás megengedi, a programok egy részét a szabadban tartjuk.