Székely András

Megújuló energetikai vállalat tulajdonos, jógaoktató, holisztikus coach, spirituális útkereső. 

“Spirituális útkeresésem a 20-as éveim elején indult. Anyagiakban nélkülöző 6 gyermekes családban nőttem fel, és bár ezen javak hajszolása sosem motivált, ekkor döntés elé állítottam magam. Vagy elindulok a világban egyfajta aszkéta, nélkülöző spirituális életet élni, vagy megtapasztalva az egyik legerősebb ajándékomat, a belső hitemet, kitörök a szegénységből és tehetőssé teszem magamat és a családomat. Ekkoriban még azt gondoltam a spirituális élet és az anyagi bőség egyszerre nem nyilvánulhat meg. A sors végül (később kiderült, hogy nem végül hanem kezdetben:) ez utóbbi felé terelt és hozta el azokat a sorsfordító lehetőségeket és próbatételeket amiknek köszönhetően a 30-as éveimre már sikeres vállalkozónak, egy megújuló energiával foglalkozó cég tulajdonosának mondhattam magam. 

A 3. dimenzió anyagi valóságában minden okom meglehetett volna az elégedett, boldog, mások által kívánt életre, azonban én továbbra sem találtam a boldogságom, sőt….egyre borúsabbnak, kilátástalanabbnak láttam az életem. Ezen belső krízisélmény után kezdtem el sokkal mélyebben foglalkozni az önismerettel és válaszokat keresni a fő kérdésemre: „Miért vagyok ilyen boldogtalan” ? A választ és még számtalan valódi kincset az útkeresésem során megismert jóga, mantrák, chi kung, kristályok, növények, állatok, breathwork, izzasztókunyhó, a család és rendszerállítás és a MAGÉLET energia tanításai és beavatásai hozták el. Valamennyi ma is az életem szerves részei, amikért nagyon hálás vagyok.

A hatha jógával, majdnem 10 éve ismerkedtem meg, és a mai napig fontos pillére a mindennapjaimnak, hiszen a jógapózok (asana-k) és a légzés (pranayama) segítségével tudatosan összekapcsolhatjuk a test, lélek, szellem eszenciáit a most pillanatában, ami segít, hogy egészségesebb, teljesebb, boldogabb életet éljünk. Jógaóráimon igyekszem mindig kellő figyelmet fordítani a megérkezésnek, a tengelybe kerülésnek, amihez a légzést hívjuk segítségül.  Lassú elmélyedő és dinamikus, impulzív gyakorlatok átmeneteivel a célom egyfajta „flow” élmény létrehozása és megtapasztalásának átadása.”