Sándor Csaba

2007-ben találtam rá a jóga varázslatos világára, amikor még kevesen gyakorolták rendszeresen. Az izmaim merevsége és az ízületeim szűk mozgástartománya miatt kezdtem, de hamar rájöttem, hogy a jóga nemcsak a fizikai korlátokat oldja, hanem segít az önismeret és lelki fejlődés útján is.

Az önismereti és lelki utamat elsősorban Édesapám fiatalkori elvesztése indította meg, majd a különböző jóga technikák segítettek a feldolgozásban és továbblépésben.

A hétköznapi gyakorlások mellett részt vettem elvonulásokon és jógatáborokban is. Később Hatha jóga oktatói képzettséget szereztem és 8 év tapasztalatot szereztem az oktatás területén.

Minden reggel jógázom, hogy fenntartsam testi egészségemet és szellemi frissességemet. A jóga nem csupán ászanákból áll számomra, hanem egy teljes életmód, beleértve a meditációt, légzőgyakorlatokat és holisztikus egészségfilozófiát.

Szakmai fejlődésem érdekében számos kurzuson vettem részt, például Yantra jóga, Vinyásza flow, Védikus Életmód Mentor képzés, a nemzetközi Yogalap légzéstechnika képzései és több éves jógafilozófiai oktatás.

Szeretettel várok mindenkit a workshopjaimon, akik ugyanúgy vágyják a jóga és pranayama légzéstechnikák áldásos hatásait az életükben, mint én. Gyertek, és tapasztaljátok meg a jóga csodáját velem együtt!