Révász Péter

EGÉSZSÉG- ÉS TERMÉSZETTUDATOS TÁPLÁLÉKKÉSZÍTŐ, KÖZÖSSÉGI ÉLETET AKTÍVAN GYAKORLÓ VILÁGUTAZÓ

Nagy szeretettel köszöntelek, ennek a rendkívül sokszínű, rejtélyekkel, kihívásokkal, ám mindemellett sok-sok szeretettel, boldogsággal teli pillanatot is kínáló, élettér világnak, itt és most velem kapcsolódó időpillanatában!
Aki elég jól ismer, megtapasztalhatta, hogy mostanra egy örökmozgó test-lélek-szellem egység emberi lény képét mutatom, aki folyamatosan keresi és fedezi fel a megoldásokat az élet számtalan területén felmerülő problémákra.
Számomra minden, minek létezését megtapasztalom – az atommagot alkotó legparányibb elemektől az emberi lény egyediségének misztikumán keresztül a galaxisok végtelen óceánján át a multidimenzionális végtelenségig, mind-mind azonos fontossággal bíró lételemek.
Tán ennek is köszönhető az, hogy mióta kiléptem a csupán materiális világot figyelembe vevő, beszűkült látókörű létemből, onnantól mindent és mindenkit egy egységrendszer fontos alkotóelemének tekintek.
Hatalmas áldásnak érzem azt, hogy annak idején szakácsként indulhattam a nagybetűs életutamra, mert mostanra az ételek- és italok energiaminőségének magas szintűre emelésével, sok-sok embernek tudok segíteni egészségesebbé, boldogabbá tenni az életét.
Ahhoz, hogy idáig el tudjak jutni, nagyon fontos volt, hogy megismerjek sok-sok embert, életutat, sorsot, s rájöjjek arra – és persze át is érezzem azt -, hogy milyen összefüggés rendszerek alapján történnek meg a fizikai, lelki és szellemi változások embertársaimban – és persze önmagamban is.
A MAG Fesztiválon, mint az ebédek – vacsorák elkészítésének egyik koordinátora veszek részt, de emellett fontosnak éreztem azt, hogy olyan információkat is átadhassak Nektek, melyek életminőségetek, boldogsági szintetek fizikai táplálék segítségével történő emelését is nagy mértékben tudják segíteni. A fesztiválon két előadást – workshopot tartok nektek ebben a témakörben.