Pál Tamás

Ájurvédikus szakértő, spirituális író

Az Ájurvéda azt jelenti, az Élet Tudománya. Én valóban az élet és az egészség tudását kaptam meg tőle. Rendkívül beteges gyerekként felnőve, számtalan egészségügyi problémámból ennek a csodálatos tudománynak a segítségével kigyógyulva, magam is megtapasztalhattam az Ájurvéda fantasztikus gyógyító erejét. 

Az Ájurvédával 1995-ben kerültem kapcsolatba. Dr. Anambhotla Vijay Shekhar indiai Ájurvéda orvos avatott be először ennek a csodás tudománynak a rejtelmeibe. Köszönet és hála kedves Mesteremnek, aki végtelen szeretettel, türelemmel, figyelemmel tanított minden embert, aki hozzá fordult.

Elméleti és gyakorlati képzésem során kiváló indiai és európai Ájurvédikus tudósoktól tanultam az Ájurvédát. Külön köszönet és hála Dr. Moelknek és Dr. Schachingernek, akik az Ájurvéda legnagyobb szakértői. 2009-óta dolgozom Ájurvédikus tanácsadóként, instruktorként. Felsőfokú egészségügyi végzettséggel is rendelkezem, a Szegedi Orvostudományi Egyetem Főiskolai Karán diplomáztam 1995-ben. Országszerte tartok előadásokat, tréningeket, képzéseket, Ájurvéda Meditációt, és a szív megnyitásával kapcsolatos szeretet Fény workshopokat.

Elérhetőségeim: 

06-70-368-8968

e-mail: pal.tamas1971@gmail.com

ajurvedatippek.hu