Nádas Dávid Abaksa

Dobkör workshoppal, örömzene workshoppal, hangutazással, meditációk kísérésével és az esti örömzenélésben is velünk lesz a MAGfesztiválon Nádas Dávid Abaksa is!

“A hétköznapokban sokszor alig tapasztalható ítélkezésmentes figyelem és elfogadás létezik még ember és ember között, s a valódi spiritualitás éppen ez: élni a pillanatot, bárhol és bárkik is vagyunk. Nem vagyok vallásos, a szeretet erejében hiszek. Feladatomként kaptam, hogy az élő zene rezgésein keresztül élhessük meg együtt, amit éppen akkor, s azon a helyen meg kell tapasztalnunk. Védett térben, közösségben.
Hangszereim: sámándob, keretes dob, didgeridoo, tongue pan, handpan, djembe, darbuka, cajon, hangtálak
Rendszeresen tartok eseményeket, ahol hangutazással, közös dobolással és énekléssel, örömzenéléssel érünk össze a térben. Évente három sámándob készítő tábort szervezek, s két Éledő Napok elvonulást tartunk feleségemmel, Nádas-Szegfy Szonjával – ő légzéstréner, reiki mester-tanár és Aviva-módszer oktató. A napfordulók és napéjegyenlőségek idején szer keretében hívjuk meg a fényt erdei erőhelyeken. Minden érző lény javára.”

Linkek:
Nádas Dávid Abaksa (nadasdavid.hu)

Music | abaksa [Nádas Dávid] (bandcamp.com)