Kövi Szabolcs

Kövi Szabolcs, a meditatív relaxációs zene kiemelkedő hazai alakja is megtisztel bennünket a zenéjével a szerdai megnyitón és a csütörtöki meditációk hangutazásával is! Szerda este különleges koncertet is hallhatunk tőle!
“Kövi Szabolcs vagyok, saját magam készítem a meditatív és relaxációs hangulatú albumaimat. Hallgatóim 30 év alatt számos visszajelzést adtak, így állíthatom, hogy a CD lemezek alkalmasak meditáció, relaxáció közben, zeneterápiás célú használatra, lehet velük gyerekeket és felnőtteket altatni, nyugtatni, alkalmas háttérzeneként alkotótevékenységhez, tanuláshoz, jógához, lazító gyakorlatokhoz. Masszőrök használják munka közben, wellness létesítményekben, szaunákban, kozmetikában, szépségszalonokban hallható meditatív, relaxáló aláfestő zeneként.
Nagy szeretettel és odafigyeléssel készítem a zenéimet, kérem, fogadják munkáimat önök is így. Koncertjeimen gyakran pihenőszékekben fekve élvezhetik a zenét, arborétumokban, planetáriumokban, sóbarlangokban, művelődési intézményekben. 2020-ban megnyitottam a saját Zen-e termemet Balatonalmádiban, ahol hangágyas és ZeroG koncerteket tartok.”