Ferenczy László

Gyermekkorom óta és villamos mérnök – tanárként az volt a legfontosabb kérdésem, hogy miért van az, hogy néhány embernek az élete harmonikusabb, sikeresebb boldogabb, másokét pedig kevésbé. A mai napig a hinduknak tulajdonított gondolat vezérelt, miszerint a boldogsághoz vezető legrövidebb út az önismeret útja. Ezért is ástam bele magam nagyon mélyen a pszichológiába és végeztem évekig önismereti munkát.
A tanári pályámat otthagyva bekapcsolódtam a természetgyógyászatba. Első körben kaptam vizsgáztató jogosítványt az ETI -ben, (életmód tanácsadó és terapeuta, Kozmo és bioenergetika). Elsőként csináltam meg az Orvos – Természetgyógyász rendelőmet és elsőként kezdtem el szervezni olyan táborokat, ahol az akadémikus tudomány és az alternatív tudomány képviselői adtak elő. Rengeteg posztgraduális képzés, tanfolyam, tréningek, saját élmények során alkottam meg azt a rendszert, amit ma az Élet csinálás szakmájának hívok. Fontos elem volt a hipnózis tanulmányozása (két iskola mester hipnotizőri vizsgájával rendelkezem).
A terápiás és gyógyító munkámban elsősorban krónikus, illetve tumoros betegekkel foglalkozom. Üzletemberként pedig a gyakorlatba ültetem a tanultakat. A Holisztikus Egészség szemléletről szóló könyvem, több mint 100 000 példányban kelt el. Az életem nyitott könyv. Azt tanítom, amit jómagam megcsináltam, mert azt gondolom, akkor vagyok hiteles. Néhány kulcsszó, amely jellemző rám és a munkámra: Felelősségvállalás, hitelesség, alázat, nyitottság és kíváncsiság.
Biztos vagyok benne, hogy aki megtisztel nyitottságával és érdeklődésével, annak sok olyan- életébe beépíthető- gondolatot adok át, amely által mindketten gazdagodhatunk.