Cseke Szabolcs – Tücsökszabi

Egy varázslatos, ellazulós koncerttel, egy mantrakoncerttel és két gyerekeknek szóló zenéléssel, Tücsökszabi Mókával vár bennünket a MAGfesztiválon Cseke Szabolcs!
“A szeretettel, személyesen átadott élő zene, a ringató hegedűszó, a handpan, a hangtálak bongása, az áldott csend éltet, gyógyít, felemel. Összeköti rajtad keresztül az Eget a Földdel, segít megtalálni az utat belső fényed felé. Segít a tisztulási, öngyógyítási folyamatok beindításában.
Cseke Szabolcs zenepedagógus vagyok, a gyerekek Tücsökszabija, a Tücsökmantra Örömzene, az Örömóra, a HANGÖLELÉS megálmodója. Gyermekműsorok, felnőttkoncertek és zeneterápiás foglalkozások szereplője. A szeretet, az öröm és a szabadság nagykövete.
A zene gyógyító ereje, a közös dalolás, a hegedű szívtől szívig áradó hangja, a handpan és a hangtálak harmonizáló ereje segít elérni az összhangot a természettel, a transzcendenssel, embertársaiddal és önmagaddal.
Ez a pillanat maga az EGÉSZség. A gyógyulás, a kiteljesedés felé vezető út.
Gyere, és élvezd a csoportos lubickolást a zene tengerében, a ringatózást a hegedű, a handpan és a hangtálak hullámain. Ez az óra elméd lecsendesítésének, belső fényed ragyogásának ideje. Csendes jelenlét az elengedés, a megbocsátás és a hála birodalmában.
Tücsökszabi néven hangszeres, énekes, játékos készségfejlesztő foglalkozásokat, vidám, pörgős gyerekkoncerteket, és interaktív mókákat tartok óvodás és kisiskolás gyermekek számára. Ehhez a hátteret énektanári és gyermekvédelmi tapasztalataim, népzenész és gyermektáncházas múltam, széleskörű hangszerismeretem biztosítják. Saját szerzeményű dalaimmal igyekszem egy szép, örömteli világot teremteni a szülők, a gyerekek és önmagam számára.”
Szeretettel: Cseke Szabolcs hangölelő”